Sport

Poveste cu pitici la… FC Brașov

 

Paradoxal, așa cum mucalit a constatat colegul Lucian Pop, situația existentă la FC Brașov seamănă izbitor cu aia dintr-o reușită reclamă la bere românească…

Pe când un întreprinzător din Săftica încerca să-și vândă piticii de grădină la marginea drumului, oprește unu’ mașina, solicitându-i o comandă de 800 de figurine pentru un investitor american. Când a terminat herghelia de pitici și-și freca mâinile la gândul îmbogățirii, a primit o veste bombă la telefon, anume că americanul a murit. Finalul plutește în spuma optimismului: „Noi să fim sănătoși, și la bine, și la rău!”.

Sub comanda medicului salvator, „piticii” se adună în joc de glezne la Stadionul „Tineretului”, pregătindu-se să îndeplinească obiectivul stabilit: promovarea în Liga 1. Pe 25 februarie, investitorii, care or fi ei, italieni, germani, americani, trebuie să injecteze ceva capital, pentru a plăti salariile fotbaliștilor pe luna trecută și a susține activitatea clubului pârjolit de flacăra falimentului, un mizilic din suma de 500.000 de euro promisă până în vară. Așteptăm să vedem și scrisoarea de garanție bancară a investitorilor adresată ANAF-ului, semn al seriozității lor în planurile manageriale „galben-negre”. De asemenea, nutrim speranța că s-a început, deja, refacerea planului de reorganizare financiară al FC Brașov, cu termene clare de plată a datoriilor, realizat pedant de persoane competente și de bună credință, pentru a sensibiliza Finanțele și a nu se ajunge la dezastru în data de 6 aprilie.

Pentru cineva, care dansează inconștient pe sârmă în aceste momente – excitat de diverși șacali din fenomen, s-ar putea să fie o campanie electorală dezastruoasă, în huiduielile fanilor amăgiți și iritați.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button