Sport

Portarul naționalei Muntenegrului a murit subit, la 26 de ani

Portarul naționalei Muntenegrului a murit subit, la 26 de ani

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat, informează EFE, citat de Agerpres. În urmă cu 10 zile el apărase poarta naționalei într-un meci contra Belgiei.
Federaţia de fotbal din Muntenegru a precizat că Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă, presa locală raportând că fotbalistul s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva, conform BBC.

Sarkic, născut în Anglia, dar care a apărat culorile Muntenegrului, a disputat ultimul său meci internaţional pe 5 iunie, în amicalul cu Belgia (scor 0-2), precizează BBC.
Recrutat de Millwall în vara trecută, de la formaţia Wolverhampton Wanderers, Matija Sarkic a apărat poarta formaţiei Millwall în 33 de meciuri pe parcursul sezonului recent încheiat.
Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, este tot fotbalist şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv la echipa muntenegreană FC Decic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 zile în urmă

BUNE DOZELE… Crapă injectații într-o veselie. Viligheiu deviantu, lătrăul waxerist de pe site-urile brașovene, pe cînd?
Moldovanca, mahler, arahatu, ghiță pensatu, rafiliotu, jumară… ?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
3 zile în urmă

Scoala buna de dresaj ai avut, se vede. Ce ti-a intrat in bibilica nu iti mai iese. Vai de capul ala al tau putinist.

Ron
Răspunde la  Barbu Gh.
2 zile în urmă

Din păcate,inca sunt multi care nu înțeleg aspectul și impactul medical al dozelor de otravă. Asta se întâmplă când, te uiți la Digi și ProTV,in loc să citești prospectul,unde scrie clar ce riști să pățești.Nici acum,după ce s a demonstrat… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Ron
2 zile în urmă

De ce „din păcate”? DELOC!
Suntem prea mulți pe planetă, rebuturile trebuie să dispară. La ce sunt bune? La ce bun mai face umbră pământului un deviant ca vilighei? Nu, ăștia trebuie să dispară.

Back to top button