Sport

Portarul braşovean Florin Iacob – una dintre VEDETELE Ligii 2!!!

 

Mulţi au fost de părere că Florin Iacob a luat o hotărâre bizară atunci când a decis să plece, la finalul turului de campionat al Ligii 2, de la liderul Sportul Snagov, la codaşa Metaloglobus Bucureşti, urmându-l pe antrenorul braşovean Laszlo Balint.

„Psihic, nu mai puteam continua. Eram stresat și nu mă mai concentram la antrenamente. Au fost probleme mari acolo, așa că decizia nu e chiar atât de ciudată cum pare «din afară». Îmi pare rău pentru faptul că acolo am lăsat o muncă imensă. Dar asta este, mergem mai departe. Mă bucur că la Metaloglobus am început să facem o treabă bună, împreună cu staff-ul și colegii, cu toții băieți extraordinari. Sperăm ca la finalul campionatului să ne aflăm pe un loc cât mai bun în Liga 2”, a declarat cel poreclit „Pensionarul” potrivit www.pipetafotbalului.com.

În două partide jucate de Florin Iacob în sezonul de primăvară al eşalonului secund, cu FC Argerş şi Petrolul Ploieşti, fostul portar al celor de la FC Braşov a primit un singur gol, din penalty, iar Metaloglobus a acumulat 4 puncte.

„Avem ambiția de a demonstra că și la Metaloglobus se poate. Proiectul care mi s-a prezentat după ce Gyuszi Balint a venit antrenor aici, m-a ambiționat. Cred că pregătirea de iarnă a fost una deosebită, astfel că echipa joacă un fotbal bun, care ne-a permis să ieșim din zona locurilor retrogradabile”, a mai relatat Iacob pentru sursa citată.

Dorinţa sa este să revină în Liga 1, „Doamne ajută!”, dar a punctat că şi în Liga 2 este un nivel ridicat: „Sunt echipe bune, jucători cu calitate. Sunt cluburi cu tradiție și istorie, «U» Cluj, UTA, Petrolul…. Au suporteri, condiții bune, lucruri care dau valoare unei competiții”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare