Sport

Poloiștii „tricolori” au debutat cu o victorie la Campionatul European

 

Naționala de polo a României a dispus cu 12-6 de Georgia în prima partidă din grupa C a Campionatului European, care are loc în Serbia, la Belgrad.

„Previziunile mele s-au adeverit. Mă așteptam să fie un joc greu la început, dar am schimbat tactica și totul a mers bine în sferturile 3 și 4. Germania, Georgia şi România vor lupta pentru locul 2 în grupă, va fi interesant”, a declarat Dejan Stanojevici, antrenorul „tricolorilor”.

„Am început slab și am făcut foarte multe greșeli, mai ales în atac. Va fi dificil în fața Italiei, dar cu Germania avem șansa noastră. Cred că cele două echipe sunt cam la același nivel, deși Germania a avut rezultate foarte bune în ultimul timp”, a punctat căpitanul Cosmin Radu.

Pentru România au marcat: Mihnea Gheorghe – 4 g, Tiberiu Negrean 3 – 3 g, Daniel Teohari 2 – g, Cosmin Radu, Alexandru Ghiban și Andrei Bușilă – câte 1 g.

Pentru România urmează partidele cu Italia, mâine, la ora 19.45, și cu Germania, vineri, de la aceeași oră.

Obiectivul „tricolorilor” este clasarea între primele opt echipe la Campionatul European, pentru a se califica la Mondialul din 2017, dar și la turneul preolimpic care va avea loc la Trieste în perioada 3-10 aprilie.

FOTO: www.belgrade2016.rs


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare