Sport

Poloiștii de la CORONA BRAȘOV au luat „bronzul” în Cupa României

 

Echipa de polo Corona Brașov a cucerit medalia de bronz în Cupa României, care a avut loc la București, la Bazinul „Ghencea”.

După ce au pierdut în semifinale cu Steaua, 6-18, brașovenii au trecut de Dinamo în finala mică, scor 7-2. Teohari 2, Buică, Călin, Buda, Alexandrescu și Fornea au marcat pentru Corona.

„Sunt foarte fericit de această victorie din finala mică, deoarece proiectul nostru de a creşte campioni la Brașov cu echipa proprie începe ușor-ușor să dea roade prin această primă medalie de bronz cucerită la Cupa României, chiar in fața contracandidatei noastre, Dinamo București. Cu o singură înfrângere în fața echipei Steaua Bucureşti – campioana en titre si câștigătoarea ultimei ediții a Cupei României, din trei meciuri disputate, echipa noastră a reușit clasarea pe locul trei. Sper ca aceasta medalie de bronz cucerită la Cupa României să fie un nou început pentru meciurile din Campionatul Național ce vor urma și să repetăm aceeași figură frumoasă si la sfârșitul sezonului competițional. Acest loc pe podium şi această medalie de bronz se datorează în special echipei, care a înțeles că numai prin foarte multă muncă, sacrificii, disciplină si multă dăruire se pot obţine performanțe. Băieții au muncit, s-au pregătit, iar acum au fost răsplătiți”, a declarat antrenorul Edi Andrei, care a primit un premiu pentru întreaga activitate din partea Federaţiei Române de Polo.

Ca jucător, Edi Andrei a avut 401 selecții în echipa națională, pentru care a marcat 312 goluri.

În finala mare, CSM Oradea a învins-o pe Steaua, 12-11, după executarea loviturilor de departajare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare