Sport

Plecat pe furiș de la CORONA BRAȘOV (auditul a rămas instorie…), ajuns acum la CFR Cluj!

 

În sezonul 2012-2013, internaționalul ivorian Wilfried Kanon a avut câteva apariții la Corona Brașov, grupare care a retrogradat, rușinos, din Liga 1 și ulterior a fost desființată (prima dată).

Despre fundașul stânga african s-a vehiculat, în acea vreme, că ar fi avut probleme cu inima, de aceea a părăsit formația susținută de Primăria Brașov, cu PSD la butoane… Pe pagina de Wikipedia a lui Kanon este scris, însă, că respectivul a avut probleme cu permisul de muncă, la fel ca și alți jucători, de aceea a fost transferat, fără tam-tam, în Olanda, la ADO Den Haag. Nu se știe, nici acum, câți bani (nu) a încasat Corona pe fotbalistul respectiv, deși, dacă vă mai aduceți aminte, primarul de atunci, George Scripcaru, promitea efectuarea unui audit riguros. Și actualul edil, Allen Coliban, a susținut în campania electorală că la Corona trebuie să fie transparență totală, întrucât acolo sunt banii brașovenilor, dar…

Ulterior, Kanon a fost la un pas de a fi achiziționat de Lille, însă la controlul medical i s-a descoperit o aritmie cardiacă. „Afacerea” de 500.000 de euro – suma a fost prezentată în presa franceză – a picat, iar ivorianul a fost operat la Haga.  

În ultima vreme, Wilfried Kanon a evoluat în prima ligă egipteană, la Piramids, și la Al-Gharafa, în Qatar. Acum, el e la un pas de a semna cu CFR Cluj, unde va avea un salariu lunar de 15.000 de euro, așa cum a inserat ProSport. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button