Sport

Plecare importantă de la CORONA BRAȘOV!

  • ugran_2.png

După ratarea promovării în Liga Națională de handbal feminin pentru al doilea an consecutiv, încep să plece tinere jucătoare de bază de la Corona Brașov, care au oferte tentante.

Portarul Ioana Maria Ugran (foto), internațională de junioare și tineret, a ajuns, acum, la Minaur Baia Mare, așa cum a informat gruparea maramureșeană. Ugran fusese transferată la Corona, de la CS Olimpic Tg. Mureș.

Minaur Baia Mare s-a întărit considerabil pentru noul sezon, în afară de Ioana Ugran semnând Luciana Popescu (centru, ex-CSM Slatina), Dijana Ujkic (Muntenegru, extremă dreapta, vine de la Bourg de Peage Drome HB – Franța), Magda Alfredo Cazanga (Angola, inter stânga – de la CSU Știința București), Itana Cavlovic (Muntenegru, pivot – de la CSU Știința București), Talita Alvez Carneiro (Brazilia, inter stânga, de la CBF Malaga Costa del Sol – Spania), Gabriela Gudelj (Croația, inter dreapta, de la Podravka Vegeta Koprivnica – Croația), Aleksandra Vukajlovic (Serbia, coordonator, de la Erd HC – Ungaria).

De asemenea, de la Corona Brașov, Sarah Darie s-ar fi înțeles cu CS Mioveni, iar Patricia Morar,  Monica Bărăbaș, Raissa Marin sau Raluca Rădoi sunt și ele pe picior de plecare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button