Sport

PLECARE de la FC BRAȘOV!

  • martinov.png
 
La dorința jucătorului, conducerea FC Brașov a decis să-l lase să plece pe mijlocașul Alexandru Martinov (foto) la gruparea cu care a reușit promovarea în Liga 2 în această vară, CSC Dumbrăvița.
 
Altfel, antrenorul celor de la FC Brașov, Dan Alexa, a declarat, printre altele, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, înaintea disputei cu Poli Timișoara, programată sâmbătă, în orașul de pe Bega: „Chiar dacă nu am început așa cum ne-am dorit acest campionat, pentru mine este important să îmi fac jucătorii să conștientizeze că avem nevoie de o victorie pentru a ne asigura liniștea și procesul nostru de a ne construi echipa așa cum ne dorim”.
 
În prezent, Poli Timișoara ocupă locul 13 în ierarhia Ligii 2, cu 3 puncte acumulate după două etapa, iar FC Brașov se află pe 14, cu un singur punct, obținut in extremis după disputa de pe Stadionul „Tineretului” cu Minaur Baia Mare.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button