Sport

PLEACĂ Dan Petrescu?!… Ce A DECLARAT antrenorul echipei CFR Cluj după calificarea în 16-imile Europa League

 

CFR Cluj a învins-o joi seară, în „Gruia”, cu scorul de 2-0 (Burcă, Djokovic), pe Celtic Glasgow și, cu 12 puncte acumulate, s-a calificat de pe locul secund în grupă în 16-imile de finală ale Europa League.

Tragerea la sorți pentru această fază a competiției va avea loc luni, 16 decembrie, de la ora 14.00. Se știe deja, CFR Cluj va susține primul meci pe teren propriu pe 20 februarie, returul urmând a avea loc peste o săptămână, în deplasare.

După disputa cu scoțienii, în stilul caracteristic, antrenorul Dan Petrescu a declarat: „Eu nu am desfăcut nici o șampanie, poate să fi desfăcut jucătorii vreuna fară să știu eu. Eu nici nu am timp să fiu fericit, că urmează meciul cu Astra, care e foarte important… Zvonuri vor fi tot timpul despre plecarea mea, mereu au fost. Acum sunt aici, mă concentrez pe ce trebuie să fac la CFR. Trebuie să câștigăm ultimele două meciuri din acest an, să stăm bine în Liga 1. Nu a depins de nimic plecarea mea. În fotbal se poate întâmpla orice, oricând. Nu era o dramă dacă nu ne calificam”.

Se vehiculează insistent că Astana, campioana din Kazahstan, l-a ofertat pe Dan Petrescu cu un salariu stagional de 1.5 milioane de euro. O altă variantă este Sochi, din Rusia. Mass-media sportivă de la noi a relatat că șefii de la CFR Cluj i-ar da drumul „Bursucului” dacă ar lua cu el și doi-trei jucători pentru care campioana României să primească bani frumoși.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare