Sport

PLANUL lui Lupescu privind revitalizarea „fotbalului mic”!!! Schimbări în Liga 3 și Liga 4!!!

 

Ionuț Lupescu și-a continuat periplul prin țară, încercând să convingă oamenii implicați în fenomen să-l voteze în funcția de președinte al FRF la alegerile care vor avea loc, la Casa Fotbalului, pe 18 aprilie.

Prezent în Alba, alături de Cristi Chivu, Lupescu a declarat, printre altele: „Luăm în calcul, dacă voi ieși președinte, ca echipele din Liga 4 să promoveze direct în Liga 3, iar în primul an, pentru a le ajuta, să plătească taxele la AJF, pentru că sunt mai mici. Liga 3 trebuie să fie baza fotbalului nostru, dar din păcate este invers, cu fundul în sus, nu s-a făcut nimic în ultimii patru ani. În Liga 3 sunt probleme cu transportul la deplasări de 300-400 de kilometri, sunt cheltuieli, vrem să facem un sistem competițional cu mai multe serii. Ne preocupă și statutul fotbaliștilor din Liga 3, amatori sau profesioniști”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare