Sport

PIERDE Zărneștiul PROMOVAREA în Liga 3 la „masa verde”?! Ce RECLAMĂ Inter Sibiu…

  • sibiuzarnesti.png

Olimpic Zărnești a obținut o performanță remarcabilă, urcând în Liga 3 fotbalistică după ce a trecut în barajul de promovare de Inter Sibiu – Olimpic Zărnești a dat LOVITURA!

Totuși, sibienii nu sunt împăcați cu faptul că vor continua în Liga 4 și au făcut memoriu la FRF, solicitând ca meciul tur al barajului, de la Zărnești, 1-1 pe teren, să fie câștigat de ei la „masa verde” cu scorul de 3-0. În acest caz, Sibiul ar promova în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Despre ce este vorba?

Ionuț Grideanu a lovit arbitrul la finalul unui meci din Cupa României și a primit 10 jocuri de suspendare, din care a ispășit doar 6. El a fost folosit de Mihai Stere în meciul din prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3, fiind și de data asta eliminat pentru comportament nesportiv. Clubul sibian a trimis o adresă FRF-ului prin care prezintă cazul, așa cum a prezentat tribuna.ro, care a precizat, printre altele, că oficialii AFC Inter Stars 2020 au verificat pe site-ul Asociației Județene de Fotbal o eventuală decizie a Comisiei de Apel din cadrul AJF Brașov de reducere a pedepsei jucătorului, dar așa ceva nu există, iar o eventuală omisiune din partea forului județean din orașul de la poalele Tâmpei este exclusă, pentru că acesta a comunicat transparent și în timp real absolut orice decizie luată de comisiile sale și de orice fel de date legate de jucători, echipe, rezultate, clasamente, suspendări etc. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button