Sport

Picii de la Kids Tâmpa Brașov – triumfători în Macedonia

Picii de la Kids Tâmpa Brașov – triumfători în Macedonia.

Kids Tâmpa a câștigat Ilinden Cup și a dat cel mai bun jucător al turneului.

După ce în urmă cu câteva săptămâni au câștigat Fragaria Cup la Preșov, în Slovacia, micuții fotbaliști de la grupa 2016 a Academiei de fotbal Kids Tâmpa, antrenați de Nicolae Văduva, au strălucit și la Skopje, într-o competiție alături de cluburi mari din Europa, cum ar fi Anderlecht Bruxelles,  Partizan Belgrad, Beerschot, Vojvodina Novi Sad, Vardar Skopje, etc. După trei zile de meciuri, au terminat turneul pe locul 1.

Picii de la Kids Tâmpa Brașov – triumfători în Macedonia

De asemenea, Alexandru Lică, de la Kids Tâmpa, a fost desemnat de organizatori cel mai bun jucător al turneului.

Picii de la Kids Tâmpa Brașov | MyTex.ro
Picii de la Kids Tâmpa Brașov - triumfători în Macedonia 10

La finalul competiției, antrenorul Nicolae Văduva a declarat că e mândru de echipa lui și că așteaptă și alți viitori fotbaliști să li se alăture la fotbal: „Am primit cu bucurie invitația organizatorilor la prima ediție a Ilinden Cup și suntem fericiți că am reușit să ne întoarcem acasă cu trofeul și cu titlul de cel mai bun jucător al turneului. Îi felicit pe copii și sunt tare mândru de ei. Așa cum am mai spus, aceste turnee sunt foarte importante pentru copii, indiferent de vârstă, iar noi îi ducem în competiții de câte ori avem ocazia. Pe această cale, spun că așteptăm la înscrieri și alți copilași care iubesc fotbalul și care vor să se distreze alături de noi la antrenamente și în turnee și să devină mari fotbaliști”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button