Sport

Petra Kvitova, forfait la turneul din Dubai

 

Câștigătoare săptămâna trecută a competiției la Doha, Petra Kvitova a declarat forfait de la turneul de la Dubai, informația fiind confirmată de organizatorii întrecerii din Emiratele Arabe Unite. Ajunsă înapoi în TOP 10 WTA după ce a câștigat trofeul de la Doha, Petra a întregit lista jucatoarelor absente de la Dubai (Caroline Wozniacki, Simona Halep nu participă, de asemenea și alte nume importante precum Maria Sharapova sau Madison Keys).
„Sunt cu adevărat dezamăgită că trebuie să declar forfait, însă, după ce am jucat foarte mult în aceste ultime săptămâni, corpul meu are mare nevoie de repaus”, a spus Petra Kvitova.
Turneul din Dubai face parte din categoria „Premier 5″ și are premii totale în valoare de $2.623.485. Se joacă pe hard – Deco-Turf II. Ultima campioană este Elina Svitolina (6-4, 6-2 cu Caroline Wozniacki). Marea câștigătoare va primi $651.347 și 450 de puncte în clasamentul WTA de simplu, în timp ce finalista va fi recompensată cu $347.060 și 305 puncte. Favorită numărul unu a întrecerii este Elina Svitolina, în timp ce următoarele două sunt Garbine Muguruza și Karolina Pliskova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare