Sport

Performanță deosebită reușită de brașoveanul Mihai Marinescu la Melbourne / Sportivul cu care lucrează a bifat primele puncte în Formula 3

Performanță deosebită reușită de brașoveanul Mihai Marinescu la Melbourne.

El este inginer de curse la echipa elvețiană Jenzer Motorsport, lucrând cu Charlie Wurz, fiul cunoscutului fost pilot de Formula 1 Alex Wurz.

Charlie Wurz a câștigat astăzi primele sale puncte în Formula 3, conducând de pe locul 14 pe grilă pentru a termina pe 5 la Melbourne Feature Race.

„Primele puncte le-am primit cu bucurie. Cred că am fi putut puncta mai devreme în sezon, pentru că știm că am avut ritm. Să termin pe locul 5 îmi oferă mie și echipei mult mai multă încredere. Putem obține mai multe puncte și podiumuri, sperăm”, a declarat Charlie Wurz pentru fiaformula3.com, el apreciind munca depusă de Mihai Marinescu.

imagine implicită

Performanță deosebită reușită de brașoveanul Mihai Marinescu la Melbourne

Privind la ceea ce urmează, Wurz este încrezător că, alături de echipa Jenzer, va reuși să-și îmbunățească punctajul în următoarele curse, în Europa.

„Vine Imola. Am făcut teste acolo și am fost deja rapid. Apoi, va fi Monaco, care este circuitul de acasă pentru mine, deoarece locuiesc acolo. Îmi plac cursele de stradă, așa că este o provocare să conduc în premieră într-o întrecere la Monte Carlo”, a mai spus Charlie Wurz pentru sursa citată.

În prezent, Charlie Wurz ocupă locul 14 în clasamentul general al Formulei 3, cu 10 puncte acumulate. Pe primele locuri, la egalitate de puncte (37 p) se află britanicul Luke Browning și italianul Leonardo Fornaroli.

Foto: fiaformula3.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare