Sport

„Pensionarul” din BRAȘOV, luat în vizor de Dan Petrescu! REMARCAT…

 

UTA Arad, echipa antrenată de brașoveanul Laszlo Balint – cu o cotă în continuă creștere, dovadă că au apărut și oferte din străinătate pe adresa sa (Sheffield Wednesday și Olympiakos Nicosia), a dat lovitura în „Gruia”, impunându-se în fața campioanei CFR Cluj cu scorul de 1-0 (Hora).

Astfel, „Bătrâna Doamnă” a României a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 17 puncte acumulate din 11 etape, la 8 distanță de liderul la zi, Universitatea Craiova. CFR Cluj a rămas cu 21 p, dar FCSB (24 p) poate reveni pe primul loc, dacă va învinge diseară în deplasarea de la Gaz Metan Mediaș.

Înaintea meciului de joi, de pe teren propriu, cu AS Roma, din faza grupelor Europa League, Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a declarat aseară, la conferința de presă: „Echipa a jucat bine, mai ales în prima repriză. Am avut ocazii, inclusiv o bară. Am spus că UTA știe să se apere (meritul fostului său jucător de la Unirea Urziceni, Laszlo Balint – n.r.). Am pierdut din cauza ghinionului, nu meritam. Mai jucam 3 zile și mingea tot nu voia să intre în poartă. Portarul lor (brașoveanul Florin Iacob – n.r.) a fost cel mai bun de pe teren. Eu am prevenit când am spus că avem probeleme de lot, probleme mari! Mă îngrijorează aceste înfrângeri pe teren propriu, sigur. Și-au dorit jucătorii, dar unii vin după accidentări, după Covid-19, de la Națională și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E alarmantă situația noastră. Dacă n-am fi avut probleme de afectiv, am fi câștigat meciul, dar UTA merită felicitată pentru victorie… Antrenorul răspunde de rezultate, nu clubul sau jucătorii. În Europa nu trebuie să ne facem iluzii, soluțiile sunt foarte puține. Avem prioritate campionatul. Roma e într-o formă extraordinară, nu prea avem așteptări. Cei care vor fi apți să joace meciul vieții!”.

Florin Iacob, poreclit „Pensionarul”, a făcut o partidă excelentă la Cluj. A avut intervenții la… înălțime, a fost „în priză” cum se spune, motivat, încărcat cu energii pozitive, motivându-și și mobilizându-și coechipierii non-stop.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare