Sport

Pe cine S-A SUPĂRAT Florin Mergea?!… Nu va face deplasarea în Israel pentru meciul României din Cupa Davis!!!

 

Echipa de Cupa Davis a României va susține un meci extrem de important în Israel pentru a rămâne în Grupa I Mondială a competiției de tenis.

Atmosfera nu este, însă, una tocmai roză în cadrul lotului „tricolor”, Florin Mergea anunțând pe contul său de Facebook, astăzi, că nu va efectua această deplasare: „Știu că foarte multi dintre voi abia așteptați să mă vedeți din nou sub culorile Naționalei. Am muncit foarte mult, alături de echipa mea, în ultimele săptămâni pentru a fi pregătit pentru acest meci. Motivul pentru care nu voi juca nu ține de sănătate, ci de anumite lucruri de ordin intern pe care nu pot să le fac publice fără a crea un conflict. Cupa Davis a fost și rămâne unul din motivele pentru care joc tenis și îmi doresc să revin cât mai repede în echipă, însă sub alte circumstanțe”.

Pe cine s-a supărat Florin Mergea? Pe conducerea Federației Române de Tenis, pe antrenorul-nejucător Andrei Pavel sau pe partenerul său din proba de dublu, Horia Tecău?…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare