Sport

Pe cine ar putea întâlni Simona Halep în turneul de la Beijing

 

Simona Halep va evolua de săptămâna viitoare la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din acest sezon, China Open de la Beijing, jucătoarea noastră fiind principala favorită, în condițiile în care Serena Williams și Maria Sharapova vor absenta. În cazul în care s-ar califica în optimi, Simona ar putea s-o întâlnească pe italianca Roberta Vinci, finalista ultimei ediții a US Open. Anna Schmieldova este o altă posibilă adversară.
În sferturi, cea mai probabilă adversară este iberica Garbine Muguruza, proaspat finalistă la Wuhan. Alte posibile adversare ale Simonei ar mai fi Belinda Bencic, Irina Begu sau Daria Gavrilova.
În semifinale, cele mai puternice adversare de pe partea ei de tabel ar putea fi Caroline Wozniacki, Jelena Jankovic, Angelique Kerber sau Agnieszka Radwanska.
În fine, dacă va ajunge până în finala la Beijing, Simona se poate duela cu Petra Kvitova, Ana Ivanovici, Venus Williams, Flavia Pennetta sau Eugenie Bouchard.

După China Open, Simona va avea o pauză de două săptămâni înainte de a ajunge în Singapore pentru Turneul Campioanelor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button