Sport

Paul Enache, REACȚIE DURĂ la adresa lui Octavian Goga!!! Va face plângere penală și memoriu la FIFA și UEFA, cel vizat fiind vicepreședintele FRF!!!

Octavian Goga și-a cerut scuze

 

În ședința de campanie dinaintea alegerilor pentru șefia Federației Române de Fotbal, aflat în tabăra lui Răzvan Burleanu, Octavian Goga – vicepreședinte al FRF și șef al AJF Brașov – l-a jignit crunt pe Paul Enache, așa cum reiese din stenogramele care au fost publicate în Gazeta Sporturilor și pe site-ul gsp.ro.

Iată un pasaj relevant: „Să vezi ce p… în gură îi bag eu lu’ Paul Enache ăsta! Țăranu’ ăsta prost! Cel mai mare trădător! Bă, țăranu’ ăsta prost! Să vezi ce p… în gură îi bag eu când oi vorbi cu el! F… în gură de țăran prost! Bă, a dormit cu mine ani de zile, țăranu’ dracu’ și-acuma nici măcar n-a dat un telefon. El, care n-a mișcat un deget să ajute vreo echipă din Brașov! F… morții mă-tii!”.

Din informațiile noastre, izbucnirea lui Octavian Goga la adresa lui Paul Enache a venit ca urmare a implicării ultimului în ziua de campanie a lui Ionuț Lupescu efectuată la Brașov, cel supranumit „Kaiserul” fiind contracandidat al lui Burleanu la șefia FRF.

„Un limbaj cum am auzit la acest specimen nu întâlnești nici pe la triburile din fundul junglei! Pe individ l-am ajutat personal să ajungă în Comitetul Executiv al FRF în urmă cu 8 ani, la alegerile care s-au desfășurat la Brașov. Nu mi-am imaginat că omul are tupeul să vorbească așa urât despre mine”, a ripostat Paul Enache pentru sursa citată, fostul antrenor și conducător de club brașovean, actualmente consilier județean din partea PSD, fiind decis să-l dea în judecată pe Octavian Goga pentru cele afirmate.

De asemenea, telefonic, Paul Enache ne-a relatat că va înștiința și FIFA, și UEFA despre ceea ce a făcut Octavian Goga, în memoriul său la forurile intrernaționale ale fotbalului depunând și traducerea stenogramelor publicate în Gazeta Sporturilor: „În opinia mea, după un asemenea comportament, el nu mai merită să fie observator de joc la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia”.

De asemenea, Paul Enache ne-a spus că Octavian Goga a încercat să se împace cu el, sunându-l în acest sens în câteva rânduri pentru a se întâlni. Printr-un prieten comun i-a trimis și un tricou, și un trening cu însemnele echipei naționale, ce n-au fost acceptate de cel „șifonat”, care a declarat cu fermitate: „Nu voi accepta toată viața mea scuze de la acest individ”.

Altfel, Paul Enache i-a transmis jurnalistului Justin Gafiuc, de la Gazeta Sporturilor, că, „după ce l-a trădat pe Mircea Sandu, Octavian Goga va fi primul care va proceda la fel și cu Răzvan Burleanu, dacă interesul personal îi va dicta asta”.

Contactat telefonic cu privire la cele prezentate anterior, Octavian Goga ne-a declarat: „Eu mi-am cerut scuze, într-o convorbire telefonică, pentru ce am spus la respectiva ședință. Îmi pare rău că a apărut în spațiul public o discuție privată. La fel îmi pare rău că nu au apărut și convorbirile pe care eu le am înregistrate în care eu sunt jignit și tăvălit de alte persoane. Este opțiunea lui Paul Enache, dacă vrea să facă plângere penală și memorii la FIFA și UEFA. Nu am ce să mai comentez. Încă o dată, eu mi-am cerut scuze”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button