Sport

Patronul Astrei, Ioan Niculae, nu mai finanțează echipa

 

Considerat cu câțiva ani în urmă cel mai bogat român, Ioan Niculae începe să aibă probleme financiare. Gigi Becali a dezvăluit că recent l-a împrumutat pe Niculae cu 600.000 de euro. Patronul de la Astra Giurgiu a încercat să scape de această datorie prin cedarea unor jucători la FCSB, însă a fost refuzat.
„Pe Ioan Niculae l-am împrumutat cu 600.000 de euro. M-au sunat că dacă vreau ceva de la Astra în schimbul banilor. Mai are să-mi dea și 1 milion de euro pentru Alibec”, a dezvăluit Becali la Digi Sport.
Conform revistelor de specialitate, Ioan Niculae ar avea o avere estimată la 500-600 de milioane de euro. Recent, omul de afaceri a primit însă o nouă condamnare la închisoare, în prima instanță. El a hotărât așadar să sisteze finanțarea clubului Astra și să-l demită pe antrenorul Gigi Mulțumescu, pe fondul rezultatelor slabe din ultima perioadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare