Sport

Patrik Polc: „Am jucat ca o echipă cu o singură inimă. Sunt mândru de acest grup”

Patrik Polc, portarul Coronei Braşov, a avut o evoluţie extraordinară în victoria reuşită de Naţionala de hochei pe gheaţă a României, 3-2, cu Lituania, la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A.

Pentru „tricolori”, succesul cu balticii este unul crucial, putând duce la îndeplinirea obiectivului, menţinerea în lumea bună a hocheiului mondial, imediat sub eşalonul în care joacă marile forţe, naţiuni aflate într-o altă galaxie din toate punctele de vedere în comparaţie cu hocheiul românesc.

Patrik Polc, despre victoria cu Lituania…

„Sunt foarte fericit. Am reuşit să învingem Lituania şi pentru noi, echipa României, a fost un meci extrem de important. Cel mai probabil, acest succes ne va asigura menţinerea în eşalonul secund al hocheiului mondial. Sunt mândru de acest grup. Am jucat ca o echipă cu o singură inimă. Toată lumea şi-a făcut treaba. Îmi doresc să continuăm la fel şi în meciul următor, cel cu Coreea de Sud. Atmosfera în echipă este una foarte bună. Antrenorii noştri au făcut o treabă excelentă. Şi chimia este una foarte bună. Băieţii se simt bine şi dau totul pe gheaţă. Ne simţim fantastic, asta şi pentru că după victoria cu Lituania nu mai avem presiune”, i-a declarat Patrik Polc kinetoterapeutului Adrian Vescan, cel care a fost reporter la Nottingham pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

Peste câteva ore, de la 14.30, Naţionala României va juca al treilea meci la Campionatul Mondial de la Nottingham, cu reprezentativa Coreei de Sud.

FOTO: captură Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare