Sport

Pas fals în drumul spre Rusia. Gazon execrabil, fotbal puțin, arbitraj penibil, rezultat prost

 

Naționala României a lăsat două puncte în Kazahstan, după un meci disputat pe un gazon sintetic execrabil, încheiat 0-0. Execrabilă a fost și prestația unui arbitru care vine din țara campioană europeană, Manuel de Sousa, care le-a refuzat „tricolorilor” două lovituri de la 11 metri clare. În minutul 9, Akhmetov l-a lovit cu cotul în figură în careu pe Grigore, dar lusitanul, care a văzut totul fiind la câțiva metri, a refuzat să arate punctul cu var. Apoi, chiar înainte de pauză, Chipciu a fost faultat clar de un fundaș advers, dar din nou purtătorul de fluier nu și-a făcut meseria. La ambele faze se impunea penalty și cartonaș roșu, astfel că se poate vorbi despre o viciere de rezultat la Astana.

Lăsând la o parte prestația penibilă a lui Manuel de Sousa, „tricolorii” nu s-au adaptat la condițiile din Kazahstan și nu au reușit să joace fotbal pe sinteticul din Astana.

După ce Stancu nu a prins poarta de la 13 metri, iar șutul lui Răzvan Marin a fost respins de Pokatilov, cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 28. După un corner executat de Stanciu, Moți a centrat, iar Hoban a reluat bine cu capul, însă mingea a fost oprită din drumul spre plasă de Ad. Popa. Repriza a doua a fost și mai slabă pentru Naționala noastră. Totuți, golul victoriei putea veni în minutul 88, când Pokatilov a respins greșit o minge șutată din unghi de Stancu, dar Enache a alunecat și nu a ajuns să trimită în plasă.

FOTO: gsp.ro

CITEȘTE ȘI: 

Preliminarii C.M. 2018. LIVETEXT. „Tricolorii” au lăsat două puncte în Kazahstan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button