Sport

Pariurile sportive – cea mai apreciată categorie de jocuri de noroc la nivel global excelează în 2022!

  • huburi.png

Hub-urile de conținut – noua inovație în pariurile sportive!

Citește și află totul despre hub-urile de conținut, cea mai nouă inovație în materie de pariuri sportive care permite plasarea de pariuri câștigătoare.

Piața pariurilor pe sporturi și a loteriei au generat venituri în valoare de 218.49 miliarde de dolari în 2021, care provin de la cele 30.861 de afaceri din domeniul pariurilor sportive la nivel mondial. Pariuri pe sporturi online au o cotă de piață de aproximativ 58.9 miliarde de dolari, care se află în creștere, mai ales că a fost depășită criza sanitară și evenimentele sportive sunt din nou în prim plan.

Preferate de peste 40% dintre cei interesați de jocurile de noroc, pariurile sportive ocupă prima poziție în topul preferințelor și în România. Platformele online cu sporturi standard și sporturi virtuale, precum și esports, așa cum este GG Bet, generează cea mai mare parte din veniturile de peste 9 miliarde RON încasate de industria românească a jocurilor de noroc.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, din luna decembrie, le oferă pariorilor din întreaga lume posibilitatea de a plasa pariuri mai bine documentate. Grație hub-urilor axate pe conținut sportiv dedicat, marile competiții sportive vor beneficia de articole, statistici și informații disponibile în multiple limbi și care își vor dovedi utilitatea pentru pariorii dornici să aibă la dispoziție date verificate.

Hub-urile de conținut – inovația care crește șansele la plasarea de pariuri sportive câștigătoare?

79% dintre pariori accesează informațiile referitoare la evenimentele sportive care îi interesează, preferând acele surse de informare verificate și de maximă încredere. Spotlight Sports Group a creat un astfel hub pentru Cupa Mondială din Qatar, evenimentul anului 2022 pe plan sportiv. Până în prezent, acest brand a mai oferit hub-uri de conținut pentru competiții de darts, curse hipice (Cheltenham Festival) și Jocurile Olimpice de Iarnă.

Însă, hub-ul dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar va fi unul axat în exclusivitate pe conținut de fotbal live. La redactarea textelor care vor face parte din hub își vor aduce aportul specialiștii sportivi, care își vor pune în slujba pariorilor toate cunoștințele lor tehnice și editoriale pentru a-i edifica asupra tuturor meciurilor ce se vor disputa în cadrul turneului final de fotbal.

Mai mult decât atât, pe lângă conținutul live, pariorii sportivi vor beneficia și de cote live, de bilete de pariuri pe care le pot completa instant, precum și de alte caracteristici. De altfel, hub-ul pregătit de cei de la SSG pot fi foarte ușor integrate pe site-urile care oferă pariuri sportive, întrucât dispun de o gamă extinsă de elemente care le permit să fie accesibile în peste 70 de limbi.

Bazându-se pe experiența acumulată în timp și care a indicat faptul că 49% dintre cei care urmăresc hub-urile cu știri, articole și noutăți sportive plasează un pariu în cadrul sesiunii, la aproximativ 2 minute după ce s-au informat în cadrul hub-ului despre ceea ce îi interesează, SSG își dorește ca noul tip de hub sportiv să ofere ofere conținut premium și exclusiv.

Cât de utile sunt hub-urile de conținut pentru pariori și agențiile de pariuri sportive?

SSG și-a propus să ofere acest tip de conținut în mod exclusiv “unul per teritoriu”, astfel încât atât pariorii, cât și casele de pariuri sportive care optează pentru acest modul de informare să fie avantajate.

Agenția de pariuri pe sporturi va beneficia de afluxul de pariori, ceea ce va avea ca rezultat creșterea profitlui (ROI), în timp ce pariorii vor beneficia de o experiență de pariere care se bazează pe informații exclusive, ce îi vor avantaja pe aceștia la plasarea biletelor pe evenimentele zilei.

De asemenea, calitatea conținutului se bazează pe expertiza unor specialiști, care vor furniza informații personalizate, inclusiv analize tehnice ale echipelor și jucătorilor implicați în respectivele evenimente, grafice și puncte de vedere exponențiale pentru maximizarea șanselor ca un bilet plasat de parior să fie câștigător.

Partenerul care va alege să colaboreze cu SSG va furniza conținut exclusiv, care nu va mai fi disponibil în alte părți, fiind singurul care oferă astfel de date, analize, infografice, prezentări, știri și alte categorii de informații într-un anumit teritoriu. Grație acestui hub de conținut, casă de pariuri va dispune de regim exclusiv și va atrage publicul-țintă, ceea ce va însemna trafic crescut și profit mai mare.

Competitorii de pe piață vor fi surclasați din punct de vedere al știrilor legate de evenimentele majore, așa cum sunt Campionatele Mondiale și Europene de Fotbal, Jocurile Olimpice, turneele majore de tenis și din alte sporturi. Hub-urile de conținut vor permite plasarea de pariuri pre-meci și live în mod informat, cu rezultate mult mai avantajoase pe termen lung pentru pariori.

Pariorii care vor avea acces la serviciile de acest tip vor beneficia de o perspectivă profesionistă asupra unor evenimente sportive de o importanță majoră. În acest fel, pariurile pe care le vor plasa se pot dovedi mai eficiente, astfel încât aceștia pot paria în mod profesionist, cu un procentaj ridicat al pronosticurilor, ceea ce va echivala cu posibilitatea câștigării de bani din pariuri în mod constant.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] регулятора. Важно понимать и то, что честный топ казино не состоит только из новых игорных платформ. Новые […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare