Sport

Paris 2024. Un sportiv irlandez, spitalizat de urgență

Paris 2024. Un sportiv irlandez, spitalizat de urgență

Înotătorul irlandez Daniel Wiffen, campion olimpic la 800 m liber şi medaliat cu bronz la 1.500 m, a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a acuzat o stare de rău, şi nu a putut participa la ceremonia de închidere a JO 2024, pentru care fusese desemnat purtător de drapel alături de compatrioata sa Mona McSharri, duminică seara, pe Stade de France, scrie Agerpres.
Wiffen participase cu două zile mai devreme la cursa de înot în ape deschise, care a avut loc pe Sena şi pe care a încheiat-o pe locul 18, scrie Belfast Telegraph.
Mulţumesc tuturor celor care m-au contactat, sunt incredibil de dezamăgit să am pierdut ocazia de fi portdrapel aseară. Ieri m-am dus de urgenţă la spital, deoarece nu mă simţeam foarte bine, cu un virus pentru care sunt tratat şi acum mă simt mai bine”, a scris Wiffen pe contul său de pe reţeaua X.
Joi, înotătoarea germană Leonie Beck a anunţat pe reţelele de socializare că s-a îmbolnăvit după ce a participat la proba feminină de înot 10 km în ape deschise.
Am vărsat de nouă ori ieri şi am avut diaree. Calitatea Senei este validată’, a glumit sportiva pe contul ei de Twitter.
Confederaţia germană a sporturilor olimpice a anunţat că trei înotători germani s-au îmbolnăvit după ce au înotat în Sena, fără a putea confirma, totuşi, că simptomele lor erau legate de calitatea foarte incertă a apei fluviului parizian.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button