Sport

PARIS 2024. Echipa de gimnastică a României, locul 7 în finala olimpică

PARIS 2024. Revenită în finala olimpică după 12 ani, echipa de gimnastică artistică a României a încheiat pe locul 7 competiţia de la Paris cu 159.497 p.

SUA a cucerit titlul olimpic, podiumul fiind completat cu Italia şi Brazilia.

PARIS 2024. „A fost OK, toată echipa a tras de acest rezultat, ne-am antrenat foarte mult, am stat cu orele în sala de gimnastică și am muncit foarte mult alături de antrenori. Iată că ne-am calificat de pe locul 8, iar în finala pe echipe am terminat pe locul 7, deci e un rezultat foarte bun. Ne dă foarte mare încredere și sperăm ca în finalele individuale să fie din ce în ce mai bine, pe zi ce trece să fie tot mai bine”, a afirmat Sabrina Maneca-Voinea, conform gsp.ro.

PARIS 2024. „E un sentiment extraordinar să fim printre cele mai bune din toată lumea, suntem foarte bucuroase, mândre de noi și de toată echipa din spatele nostru. Ne bucurăm că am ajuns până aici. În primul rând, trebuie răbdare, pentru nu-i atât de ușor să reconstruiești un sport într-o țară! De 12 ani nu am mai fost aici, am ajuns din nou la Jocurile Olimpice, apoi am ajuns să evoluăm din nou în finala pe echipe, deci am urcat foarte mult. Trebuie răbdare și foarte multe muncă!”, a spus și Ana Maria Bărbosu.

PARIS 2024. Pentru „tricolore” urmează finala la individual compus, unde vor concura Ana Maria Bărbosu și Amalia Ghigoarță, apoi finalele pe aparate, unde cele mai mari speranţe se leagă de Sabrina Maneca-Voinea, care va evolua în la bârnă și la sol. În finala la sol va fi prezentă şi Ana Maria Bărbosu.

FOTO: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button