Sport

„Panti” a salvat „pisicile negre” de la retrogradare

  • article_437334_1.jpg
 

Costel Pantilimon a fost integralist la Sunderland (38 p) în meciul restanță cu Arsenal Londra din deplasare, în Premier League, 0-0. Portarul român a fost desemnat de presa engleză jucătorul meciului. Cu acest rezultat, „pisicile negre” și-au asigurat matematic rămânerea în prima ligă cu o etapă înainte de finalul sezonului. 

„E datoria mea să-mi salvez clubul. Fotbalul se bazează pe munca în echipă, așa că sunt bucuros că fac parte din acest grup, alături de acești jucători. Nu e ușor să lupți pentru salvarea de la retrogradare, e o mare presiune. Ultimele săptămâni au fost extrem de dificile, dar acum ne putem bucura alături de fani”, a declarat Pantilimon. 

QPR și Burnley (ambele cu câte 30 p) nu mai au nici o șansă de salvare de la retrogradare. Singura necunoscută o reprezintă a treia echipă retrogradată, care se va decide între Hull City (34 p) și Newcastle United (36 p). 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button