Sport

PANICĂ. Dănciulescu, GAZAT la Sf. Gheorghe!!!

 

FC Dinamo a pierdut partida cu Sepsi, disputată luni la Sf. Gheorghe, scor 0-2 (Tandia 2), meciul contând pentru play-out-ul Ligii 1 la fotbal.

Finalul a fost, însă, unul cu evenimente reprobabile. Câțiva fani ai „câinilor roșii” au luat un steag al Ungariei din tabăra suporterilor echipei gazdă. Oamenii de ordine au dat cu gaze lacrimogene în sectorul galeriei dinamoviste, pentru a preîntâmpina o eventuală ciocnire a acesteia cu susținătorii din Sf. Gheorghe, iar Ionel Dănciulescu, aflat în zona respectivă, a fost serios afectat. Managerul dinamoviștilor abia-și mai putea ține echilibrul, respirând cu mare greutate.

„Un fan de-al lui Sepsi s-a dus ostentativ în fața suporterilor noștri, probabil că, dacă nu se întâmpla asta, nu existau incidente. Am fost avertizat înaintea meciului că jocul va fi oprit în cazul unor scandări xenofobe, m-am dus la galerie să calmez spiritele”, a declarat „Danciu”, după ce și-a revenit, la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare