Sport

Până în prezent, o SINGURĂ CLASARE românească în puncte la Ostersund!!! Biatlonistele noastre, comportări extrem de slabe!!!

 

Un cititor fidel al www.mytex.ro ne-a rugat să publicăm și rezultatele sportivilor români la Ostersund, în Suedia, în primul „popas” din noul sezon al Cupei Mondiale de biatlon.

Singurul lucru bun este clasarea în puncte a brașoveanului George Buta (CS Dinamo) în proba individuală lungă (20 km). El s-a situat pe locul 39 (primii 40 de performeri punctează la biatlon în Cupa Mondială), învingător fiind norvegianul Johannes Thingnes Boe. Denis Șerban și Cornel Puchianu, ambii legitimați la CSAMB Predeal, au ocupat locurile 60, respectiv 98, din 108 concurenți.

La feminin, în cursa individuală de 15 km, victoria i-a revenit bielorusei Nadezhda Skardino. Luminița Pișcoran (Dinamo) a fost a 99-a, iar Larisa Cotruș (CSAMB Predeal), a 102-a, ultima.

În sprintul feminin de vineri (7.5 km), germanca Denise Hermann a câștigat. Eva Tofalvi (CSM Miercurea Ciuc) a terminat pe locul 69, iar Pișcoran a fost a 97-a, din 103 concurente.

Astăzi are loc întrecerea de sprint masculin pe distanța de 10 kilometri, cu trei brașoveni la start: George Buta, Cornel Puchianu și Remus Faur.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare