Sport

PĂCAT, Simona Halep…

 

Din păcate, în această dimineață, pe o căldură toridă, Simona Halep a ratat dramatic calificarea în finala Australian Open.

Jucătoarea noastră de tenis, locul 3 WTA, a pierdut partida cu Garbine Muguruza, scor 6-7 (8), 5-7, spaniola care va juca ultimul act al Grand Slam-ului de la Melbourne cu americanca Sofia Kenin, învingătoare în disputa cu liderul mondial, australianca Ashleigh Barty.

„Să pierzi așa, doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta, dar viața merge înainte. Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi. Nici returul meu nu a fost grozav”, a relatat Simona Halep, după joc, potrivit celor de la WTA.

Mats Wilander, expertul Eurosport, pe probleme de tenis, a declarat după semifinala Muguruza – Halep: „Sunt două jucătoare experimentate, bine pregătite. Simona a fost adusă la fileu des, lucru care nu îi place. Muguruza a pus presiune mereu, a dictat punctele. A meritat victoria, a devenit extrem de încrezătoare pe durata turneului. E o jucătoare completă, va fi în a patra finală de Grand Slam. Mingile de set pe care Simona le-a avut… a fost momentul crucial, ca și în prima semifinală, când Barty a avut minge de set. Un astfel de moment îți schimbă încrederea. Simona poate să își îmbunătățească jocul, mai are de lucrat, trebuie să vină mai des la fileu”.
 
Și presa internațională a acordat spații însemnate meciului Simona Halep (de săptămâna viitoare va fi nr. 2 WTA) – Garbine Muguruza.
 
Marca a titrat: „Imensa Garbine!!! Muguruza a neutralizat-o pe Halep și a revenit într-o finală de Grand Slam după trei ani!”, în timp ce L’Equipe a relatat: „Muguruza ia lumină! Garbine o elimină pe Halep și se califică în finala de la Australian Open. Nu mai există nici o îndoială! Garbine Muguruza s-a întors! După ce a căzut pe un dezastruos loc 32 în 2019, jucătoarea spaniolă s-a calificat în prima sa finală de Grand Slam de la Wimbledon 2017”.
 
De asemenea, englezii de la The Guardian au notat: „Incredibil ce a reușit Muguruza! A obținut calificarea în finală după un punct senzațional la 30-15”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare