Sport

Owen Williams, fundaşul Coronei Braşov, surpriza pregătită pentru Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Owen Williams, fundaşul Coronei Braşov, surpriza pregătită pentru Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă. La Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, divizia I, grupa A, care va avea loc în perioada 28 aprilie – 4 mai la Bolzano, în Italia, Naţionala României are şanse mari să se bazeze şi pe fundaşul Coronei Braşov, Owen Williams.

Din informaţiile noastre, Williams aşteaptă să depună jurământul şi să primească cetăţenia română. Din ce au spus oficialii grupării braşovene se încearcă finalizarea formalităţilor până pe 24-25 aprilie, pentru ca Williams să poată evolua sub tricolor în Italia.

Owen Williams | MyTex.ro
Owen Williams, fundaşul Coronei Braşov, surpriza pregătită pentru Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă 10

La doar 23 de ani, Williams este printre cei mai buni fundaşi din Erste Liga, cu cifre excelente şi ar reprezenta un mare câştig pentru Naţionala României, care va încerca să se menţină în eşalonul secund al hocheiului mondial, o performanţă incredibilă.

Selecţionerul Dave MacQueen va anunţa lotul pentru Campionatul Mondial după terminarea finalei Ligii Naţionale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare