Sport

Ovidiu Hațegan, pe lista arbitrilor candidați pentru Cupa Mondială din 2018

 

Arbitrul Ovidiu Hațegan, 36 de ani, a fost invitat de Comisia de Arbitri a Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) să participe la seminarul arbitrilor centrali nominalizați pe lista pentru Cupa Mondială din 2018, care va fi găzduită de Rusia, anunță Federația Română de Fotbal. Workshop-ul va avea loc în perioada 3-7 aprilie, la Coverciano, în Italia.
Ovidiu Hațegan a participat la EURO 2016, conducând o brigadă din care au mai făcut parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, al patrulea oficial Radu Ghinguleac și arbitrii adiționali Alexandru Tudor și Sebastian Colțescu. La turneul final din Franța, Hațegan a condus două partide din faza grupelor, Polonia — Irlanda de Nord 1-0 și Italia — Irlanda 0-1. Arădeanul a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a condus semifinala dintre Brazilia și Honduras.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button