Sport

Optimism „tricolor” inaintea plecarii in Croatia

  • logomytex.png
 

Antrenorul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a relatat ca Croatia este favorita in meciul din sferturile de finala ale competitiei, care se va desfasura la finele acestei saptamani la Split, dar cred ca avem si noi sanse destul de mari, daca ne gandim la forma buna a lui Hanescu din ultima vreme si la experienta lui Pavel. Cred ca va fi o intalnire echilibrata . Capitanul nejucator Adrian Marcu este optimist in privinta sanselor de calificare: Noi jucam mai relaxati in deplasare, unde presiunea mai mare este asupra adversarilor. In plus, croatii au fost mai in forma la inceputul anului, iar acum sunt intr-un usor regres . Marcu a adaugat ca nu s-a hotarat inca perechea care va juca meciul de dublu si a precizat ca in lot pot aparea modificari chiar si cu doua ore inainte de tragerea la sorti. Dinamovistul brasovean Victor Hanescu a punctat la randu-i: Croatii au o echipa solida, dar nici noi nu suntem mai prejos si avem sanse mari de calificare. Plecam la Split cu gandul la victorie . Hane a adaugat ca va fi dispus sa joace si in meciul de dublu, daca antrenorii i-o vor cere. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, considera ca duelul cu Croatia va fi mult mai greu decat cel din optimi, cu Belarus, dar avem si putina sansa, pentru ca Ljubicic nu este in forma si sper sa ramana asa. Nu cred ca publicul poate sa impiedice jucatorii sa joace tenis, asa ca nu va avea o influenta prea mare .

Sabau a ratat finala la Gstaad
Razvan Sabau a ratat calificarea in finala turneului de la Gstaad, dotat cu premii de 400.000 de euro, fiind invins sambata, cu 7-6 (9/7), 6-4, de elvetianul Stanislas Wawrinka. Sabau a obtinut 15 puncte ATP si un cec in valoare de 20.330 de euro.
Finala a fost adjudecata de Gaston Gaudio, care l-a invins cu 6-4, 6-4 pe Wawrinka.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button