Sport

Opt jucători vor pleca de la FCSB

 

Gigi Becali a făcut publică lista completă a celor opt jucători care vor pleca de la FCSB în această vară, după ratarea titlului. Potrivit spuselor lui Becali, opt jucători au fost trecuți pe lista neagră, cărora nu li se vor prelungi contractele sau li se va propune rezilierea.
O să plece 8 jucători. Portarul Stăncioiu, Artur Jorge, Găman – să vedem dacă rămâne -, Cristi Tănase, Larie, Teixeira – să vedem dacă ne înțelegem -, Alibec și încă unul, nu pot să vi-l spun. Nu insistați că nu vi-l spun“, a spus Becali la Digi Sport. Din câte se pare, jucătorul misterios al cărui nume Becali nu l-a pronunțat este Harlem Gnohere. La capitolul sosiri, Gigi Becali a spus că va transfera doi atacanți, pe care-i va alege dintre Adam Nemec, Billel Omrani și Anatole Abang. De asemenea, pe listă este și mijlocașul ofensiv Florentin Matei, dar și doi fundași centrali pe care nu-i cunoaște încă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button