Sport

Oltenii pierdură la limită pe finalul partidei

 

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de campioana Bulgariei, Ludogoreț Razgrad, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri, pe SVK Arena din Kirchbichl, în stagiul de pregătire din Austria. Unicul gol al partidei a fost marcat de fundașul român Cosmin Moți (min.86). CSU Craiova a pierdut și primul meci amical, tot în fața unei formații bulgare, vicecampioana ȚSKA Sofia, cu 2-4, după ce a condus cu 2-0.
Tot azi, Dinamo București a fost învinsă de campioana Sloveniei, NK Maribor, cu scorul de 2-1 (0-0), pe „Limbus Arena” din Maribor, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din această țară. Valentin Costache (min.74) a marcat pentru echipa antrenată de Cosmin Contra, iar pentru sloveni au punctat Luka Zahovic (min.55 – penalty) și Marko Suler (min.59). Dinamo a suferit a treia înfrângere în tot atâtea meciuri, după 1-4 cu NK Osijek și 0-1 cu NK Lokomotiva Zagreb. Următorul meci de verificare va fi pe 29 iunie, cu slovenii de la FK Verzej.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button