Sport

Olimpic Zărnești, spre barajul de Liga 2 / SR Brașov, încă o victorie

Olimpic Zărnești, spre barajul de Liga 2.

Olimpic Zărnești și-a consolidat locul secund în Seria a 5-a din Liga 3 la fotbal, care duce în continuare în lupta pentru promovarea în eșalonul doi, după ce a câștigat în deplasarea de la Kids Tâmpa Brașov cu scorul de 6-2.

În celălalt meci din play-off-ul Ligii 3 – Seria a 5-a, AFC Câmpulung Muscel a câștigat pe teren propriu partida cu Olimpic Cetate Râșnov, 1-0.

Olimpic Zărnești, spre barajul de Liga 2

După 6 etape din play-off, formația din Câmpulung conduce în clasament, cu 57 de puncte. Olimpic Zărnești o urmează, cu 49 de puncte. Pe locurile 3 și 4 sunt Olimpic Cetate Râșnov (43 p) și Kids Tâmpa Brașov (39 p).

În play-out-ul Ligii 3 – Seria a 5-a, SR Brașov a învins-o pe AFC Odorheiu Secuiesc pe Stadionul „Tineretului” cu 2-0, Ciucaș Tărlungeni a trecut, 3-2, de KSE Tg. Secuiesc, iar Viitorul Curița a câștigat cu 1-0 în fața celor de la Sepsi 2 Sf. Gheorghe.

Odorheiul Secuiesc este lider, cu 38 de puncte. Câte 26 de puncte au Viitorul Curița și KSE Tg. Secuiesc. Urmează Sepsi Sf. Gheorghe, care a acumulat 25 de puncte. Pe ultimele două locuri, retrogradabile în Liga 4, se află Ciucaș Tărlungeni (20 p) și SR Brașov (16 p).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button