Sport

OLIMPIA CSU BRAȘOV. Play-off LNBF. Ioana Ghizilă: „Ne gândim la titlu în acest sezon”

 

Olimpia CSU se va lupta pentu un loc în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin cu Phoenix Galați, grupare care traversează o perioadă dificilă, fiind părăsită de trei jucătoare importante, americancele Katharine Rutan, Erica Covile și Shanice Steenholdt.

Ioana Ghizilă este extrem de optimistă înaintea acestui sfert de finală, care se va decide în sistemul cel mai bun din trei partide: „Consider că vom avea o serie ușoară, echipa noastră este foarte bine pregătită. Cunoaștem adversarul și nu cred că va fi nevoie de cel de-al treilea meci. Această serie ne va ajuta să pregătim semifinala cu Sepsi Sf. Gheorghe și ne va da moral pentru fazele superioare. Asta nu înseamnă că neglijăm rivala, chiar dacă au plecat de acolo jucătoare importante, dar noi ne gândim la titlu în acest sezon”.

În schimb, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „Începe play-off-ul și consider că fiecare echipă are șansa ei. Din punctul meu de vedere, toate cele patru confruntări vor fi echilibrate. Ne dorim să ne calificăm și fac un apel la iubitorii de sport din Brașov să fie alături de noi și să ne ajute în meciul de duminică. Suntem capabili să ajungem în semifinale. Plecarea celor trei jucătoare de la Galați ar putea să fie înșelătoare. S-ar putea ca echipa să se mobilizeze și să joace mult mai bine. Trebuie să fim atenți și să ne vedem de evoluția noastră. S-a văzut în partida de acasă cu Târgoviște că formația noastră este în creștere. Nu suntem în vârf de formă, dar maniera în care am câștigat acel meci spune totul despre faptul că suntem pe drumul cel bun. Nu vreau să vorbesc despre obiective. Țelul nostru în acest sezon a fost calificarea în play-off, dar firesc că ne dorim mai mult. Luăm totul pas cu pas, cel mai important în acest moment este să trecem de Galați. Play-off-ul este un alt campionat, miza este uriașă și pot apărea surprize”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare