Sport

OLIMPIA CSU BRAȘOV. Ioana Ghizilă: „Vrem să câștigăm «bronzul»”

 

Olimpia CSU Brașov se află în fața ultimei provocări din acest sezon, finala mică a Ligii Naționale de baschet feminin.

Pentru „bronz”, formația antrenată de Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic se va duela cu CSM Târgoviște, grupare în fața căreia a pierdut, pentru o zecime de secundă, finala mare a Cupei României. Seria se va decide în sistemul cel mai bun din trei meciuri, primul duel fiind programat mâine seară, de la ora 18.00, la Târgoviște. A doua partidă va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, iar dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta se va disputa pe 25 aprilie, la Târgoviște.

„Suntem pregătite moral şi fizic pentru această finală mică. Antrenorul Dan Calancea ne-a arătat exact ce trebuie să facem pentru a câştiga din nou împotriva celor de la Târgovişte. E clar că ne dorim să câştigăm medalia de bronz. Meciurile cu Târgovişte mereu au fost disputate şi au un farmec aparte mai ales după finala Cupei României”, a declarat Ioana Ghizilă.

Apoi, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „În primul rând, este de subliniat faptul că suntem două echipe cu realizări deosebite în acest sezon. Am jucat deja o finală, cea a Cupei României, acum urmând să o disputăm pe cea de-a doua. Şi noi și cei de la Târgovişte am promovat tinere jucătoare românce, Maria Ferariu, respectiv Anamaria Varjoghe. Din punctul meu de vedere, ele pot fi deja convocate la Naţionala de senioare. Apoi, Ioana Ghizila realmente a avut un sezon de excepţie, iar Dora Ardelean a confirmat saltul valoric din sezonul precedent când a fost şi ea pentru prima oară convocată la prima reprezentativă. Sunt convins că meciurile finalei mici vor fi atractive. Firesc, ambele combatante vor să câștige medalia de bronz. Dacă finala Cupei României am pierdut-o în ultima fracţiune de secundă, sper că avum ne vom impune noi în ultima secundă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button