Sport

OLIMPIA CSU BRAȘOV. Gabriela Irimia: „Normal că ne gândim la un trofeu”

 

Parcursul excelent din acest campionat, în care, aproape sigur vor termina pe poziția a doua sezonul regulat al Ligii Naționale la baschet feminin, le-a făcut pe jucătoarele de la Olimpia CSU Brașov să viseze la un trofeu.

„Este clar că avem un moral foarte bun după tot ce am reușit până acum. Totuși nu trebuie să ne relaxăm și vrem să jucăm cel mai bun baschet al nostru în fiecare meci. Se simte puțin și oboseala, dar mergem înainte. Atmosfera este foart

e bună, ne înțelegem și formăm o adevărată echipă. Ne onorează faptul că am devenit echipa cea mai bine clasată din oraș și normal că ne gândim la un trofeu”, a declarat căpitanul „olimpicelor”, Gabriela Irimia.

Apoi, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „Am avut un parcurs la care puțini se gândeau. Totuși, trebuie să recunoaștem că am avut și o conjunctură favorabilă. La Alba Iulia s-a văzut că jucătoarele noi venite acolo nu s-au putut integra într-un timp așa scurt. Dar asta nu scade din meritele fetelor. Înainte de a putea să ne gândim la titlu, trebuie să trecem de prima etapă a play-off-ului, sferturile de finală. Să vedem ce adversar vom avea acolo, sunt multe aspecte. Din punctul meu de vedere, este absolut necesar să transferăm o jucătoare pentru poziția 5, care să echilibreze lupta sub panou cu celelalte combatante. Dacă am avea un pivot puternic, altele ar fi datele problemei și am avea șanse să ne calificăm în finală. Suntem în discuții cu trei jucătoare, sper că vom reuși să ne completăm lotul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button