Sport

OLIMPIA CSU BRAŞOV. Gabriela Irimia: „Am ajuns în final four, vrem să câştigăm Cupa României”

 

La finalul săptămânii, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, Olimpia CSU Braşov, Sepsi Sf. Gheorghe, Universitatea Alba Iulia şi Phoenix Galaţi se vor lupta pentru câştigarea Cupei României la baschet feminin.

Final four-ul competiţiei va debuta sâmbătă, când sunt programate cele două semifinale, ACS Sepsi Sf. Gheorghe – Univesitatea Alba Iulia, de la ora 13.45 şi Olimpia CSU Braşov – Phoenix Galaţi, de la ora 16.15. Învingătoarele se vor lupta în finala care va avea loc duminică, de la ora 18.00.

Apoi, luni, de la ora 19.00, tot la Sala Sporturilor va avea loc All Star Game-ul baschetului feminin românesc.

„În special datorită CSU Braşov vom organiza acest turneu final four al Cupei României la Sala Sporturilor. Sper că iubitorii baschetului vor fi alături de echipă şi vor veni să le încurajeze pe fete. Avem mare nevoie de sprijinul fanilor. De la Sf. Gheorghe şi-au anunţat prezenţa cel puţin 600 de oameni. Încercăm în continuare să găsim sponsori, e greu chiar dacă turneul va fi televizat. Împreună cu CSU Braşov ne facem datoria şi sunt convins că organizarea va fi la cel mai înalt nivel. Nu pot estima acum cât va fi bugetul pentru organizare, acesta va fi acoperit în mare măsură de CSU, noi ne vom implica mai mult logistic. La final vom vedea exact ce cheltuieli au fost. Pentru Braşov este o oportunitate de a se prezenta în faţa ţării. Se ştie, Braşovul este cel mai frumos oraş din România, sper că şi sportul se va ridica la acest nivel şi ne dorim enorm să reuşim o performaţă la acest final four”, a declarat Dragoş Crăciun, preşedintele Comisiei pentru Sport din cadrul Consiliului Judeţean Braşov.

Căpitanul formaţiei Olimpia CSU Braşov, Gabriela Irimia, a menţionat: „Mai avem doar doi paşi până la un trofeu, Momentan, trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Galaţi din semifinale. Trebuie să trecem de acest prim hop, iar apoi să luăm trofeul. E un avantaj penru noi că vom juca pe teren propriu, publicul ne va ajuta mult. Va fi al şaselea jucător pe teren, ne va da energie. Suntem montate, ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu. Am ajuns aici, acum vrem să mergem până la capăt”.

În fine, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „Sperăm că echipa celui mai frumos oraş din ţară va avea cea mai frumoasă galerie din România la acest eveniment. 600 de oameni vin de la Sf. Gheorghe, sper că vor fi de două ori mai mulţi braşoveni. Sunt convins că iubitorii de sport vor fi alături de noi. Pentru a juca finala, trebuie să trecem mai întâi de Galaţi. Jocurile din sezonul regulat sunt total diferite faţă de acestea din Cupa României. Miza îşi pune amprenta. Nu va fi uşor, dar sunt convins că suntem capabili să câştigăm semifinala. Apoi, în opinia mea, favorită certă la câştigarea trofeului este Alba Iulia. Au mai făcut un transfer, o conducătoare de joc care a evoluat şi în Euroligă, nu văd cum ar putea pierde meciul cu Sf. Gheorghe. Cupa României este o competiţie deschisă, dar la cum se prezintă loturile, Alba Iulia porneşte cu prima şansă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button