Sport

Olimpia CSU Braşov, ce victorie! (Video)

Olimpia CSU Braşov, ce victorie! În runda a şasea a Ligii Naţionale de baschet feminin, Olimpia CSU Braşov a reuşit surpriza. Formaţia antrenată de Dan Calancea s-a impus la Bucureşti, 74-64, pe sferturi 15-16, 23-23, 18-17, 18-8, cu Rapid.

Au marcat pentru Olimpia CSU: Tunde Kilin – 15 p, Ecateria Armanu – 14 p, Anisha George – 13 p, Alexis Cortez şi Nikolina Zubac – câte 12 p, Biljana Pesovic – 6 p, Bianca Nan – 2 p.

„Vreau să îmi exprim satisfacția pentru ceea ce se întâmplă la clubul Rapid. Infrastructura, investițiile, managementul sunt la cei mai înalți parametri. Totuşi, dacă nu vă exista continuitate, ceea ce se întâmplă acum este inutil. Referitor la joc, diferența, din toate punctele de vedere, dintre noi și Rapid, este enormă. În favoarea grupării din București. Nu pot să spun decât că mă consider un antrenor fericit, care are o mare șansă să lucreze cu asemenea caractere, cum sunt fetele pe care le antrenez. Duelul tactic cu un antrenor de top european a fost fascinant. Mulțumim superbilor suporteri care realmente au făcut posibilă această victorie”, a declarat tehnicianul Dan Calancea.

Olimpia CSU Braşov, ce victorie! Meciul complet pe FRBTV:

În clasament, Olimia CSU ocupă locul 3, cu 10 p (4 victorii / 2 înfrângeri), după Sepsi Sf. Gheorghe şi FCC Arad, ambelecu 12 p (10/0).

În runda următoare, gruparea braşoveană se va duela cu CSM CSU Constanţa, pe 12 decembrie, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”.

FOTO: captura FRBTV


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button