Sport

OLIMPIA CSU BRAȘOV. Alina Podar, convocată la echipa națională pentru meciurile cu Franța și Finlanda

 

Alina Podar, jucătoarea de la Olimpia CSU Brașov, a fost convocată de selecționerul Dragan Petricevic la echipa națională de baschet feminin a României pentru partidele cu Franța și Finlanda, programate pe 17 și 21 noiembrie la Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Acestea sunt ultimele partide ale „tricolorelor” în grupa E a preliminariilor Women’s Eurobasket 2019. Cu o victorie și trei înfrângeri, România ocupă locul 3 în grupă, în spatele Sloveniei și Franței și în fața Finlandei.

Lotul convocat de Dragan Petricevic: Annemarie Godri Părău, Ioana Ghizilă (ambele de la Sepsi Sf. Gheorghe), Tunde Kilin, Carla Popescu, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia (toate de la CSM Târgoviște), Alina Podar (Olimpia CSU Brașov), Ecaterina Armanu (Phoenix Știința Constanța), Gabriela Marginean (Adana Basket – Turcia), Teodora Neagu (FCC ICIM Arad), Irina Părău (Universitatea Cluj-Napoca), Adina Stoiedin (Scrivia – Italia), Ashley Walker (Mersin BSB – Turcia), Elisabeth Pavel (Reims – Franța).

FOTO: SportPictures

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button