Sport

Olanda şi arbitrul Felix Zwayer au oprit drumul României la Euro 2024

Olanda şi arbitrul Felix Zwayer au oprit drumul României la Euro 2024. România a cedat, 0-3 cu Olanda, în optimile Euro 2024, şi a părăsit un turneu în care s-a ridicat la nivelul competiţiei.

Olandezii au dominat partida, au ratat o sumedenie de ocazii, dar momentul crucial al duelului s-a petrecut în minutul 82, când arbitrul Felix Zwayer, suspendat la un moment dat pentru că a luat mită, l-a oprit pe Mihăilă, care ar fi scăpat singur cu portarul advers, pentru un fault inexistent fluierat la Alibec.

Scorul, şansele mari ratate de batavi şi faptul că rivalii au fost superiori pot arunca în penibil orice comentariu, însă la 1-0 a fost nevoie de o eroare imensă a arbitrului pentru ca partida să nu meargă într-o altă direcţie.

Gakpo şi Malen, de două ori pe final, au marcat golurile olandezilor, care merg în sferturile de finală.

FOTO: Facebook UEFA EURO 2024


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 zile în urmă

Generatia de Suflet a ramas fara… suflet.Pai,bine,ma,da’ chiar ca si cand nu v-ati fi prezentat ? 3-0,ma ??!! Deci,felul 1: Ciorba Romaneasca acrita cu suc de portocale.Felul 2: friptura fragezita cu suc de portocale.Desert: tort cu portocale.Nii,ma, chiar asa de… Citeşte mai mult »

George
Răspunde la  vax populi
1 zi în urmă

Ia zi, ai spart cu 5 seminte mai mult decat spargeai in general, la meciul asta?! Ce ai facut tu bun pentru tara asta, fata de baietii astia?! Ei macar au unit oamenii, la terase, pe stadion etc. Tu, in… Citeşte mai mult »

Ron
2 zile în urmă

Au câștigat rebuturile Europei

Ron
2 zile în urmă

Cică Olanda cu jucători de etnie -)))))
Vai de c…..lor de popor pe cale de dispariție,la fel Franța, Germania.Sictir UE.

Back to top button