Sport

OFICIAL. Mirel Rădoi este noul selecţioner al reprezentativei U21 a României

 

Mirel Rădoi a fost validat de Comitetul Executiv al FRF ca selecționer al reprezentativei Under 21 a României. Propunerea a fost făcută de Comisia Tehnică.

„Mirel Rădoi va conduce echipa naționala U21 atât în finalul acestei campanii, cât și în cea viitoare. Acesta va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă ce va avea loc vineri, 3 august, la Casa Fotbalului, în sala «Ioan Chirilă», de la ora 12.30”, se arată pe site-ul FRF.

Rădoi îl înlocuiește pe brașoveanul Daniel Isăilă, care a plecat în Arabia Saudită, la Al-Hazm.

În prelimimariile pentru Euro 2019, România U21 ocupă momentan poziția a treia în grupa 8, cu 12 p. Pe locul secund, cu 13 p, este Portugalia, lider fiind Bosnia, cu 15 p, dar cu un meci în plus disputat.

„Tricolorii” mai au de jucat patru meciuri, cu Portugalia, în deplasare, pe 7 septembrie, cu Bosnia (12 septembrie), Țara Galilor (12 octombrie) și Liechtenstein (16 octombrie), toate pe teren propriu.

Primele clasate în fiecare grupă merg la turneul final din Italia și San Marino, iar cele mai bune ocupante ale pozițiilor secunde se califică pentru baraj.

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button