Sport

OFICIAL. FC Botoșani are un nou antrenor

 

Antrenorul Costel Enache a preluat, de luni, conducerea tehnică a formației FC Botoșani, după încheierea contractului lui Leo Grozavu și a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă.
E o nouă provocare, una foarte importantă pentru mine personal, una umană în primul rând, pentru că eu cunosc oamenii din cadrul clubului de foarte mult timp, dar și mai agresivă profesional, o provocare profesională incredibilă…Până nu stabilim un lot să vedem care sunt abilitățile jucătorilor, nu putem vorbi de un sistem de joc. (…) Nu sunt un magician. Nu pot face minuni. Sunt un om devotat și muncitor, iar în slujba echipei o să pun întotdeauna maxim din ceea ce pot”, a afirmat Enache.
Președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer, susține că Enache va avea toată susținerea conducerii clubului.
E un tânăr antrenor pentru care FC Botoșani va fi o nouă provocare. Vrem să îi oferim tot creditul și susținerea noastră și să construim lucruri frumoase împreună“, a precizat Șfaițer.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare