Sport

Ofertă surprinzătoare pentru Marius Șumudică

 

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică este dorit de conducătorii celebrului club egiptean Zamalek Cairo, deoarece echipa vrea să scape de actualul tehnician, Mohammed Helmy, care nu a reușit decât o clasare pe locul 3, cu 34 de puncte, după 15 jocuri, în timp ce liderul Al Ahly Cairo, cu care împarte uriașa arenă din Cairo de 74.100 de locuri, are 45 de puncte, dar din 17 jocuri.. Șumudică ar urma să încaseze un salariu de 35 de mii de dolari lunar la Zamalek, club fondat în 1911, care are un palmares impresionant: 12 titluri și un total de peste 50 de trofee, multe dintre ele în competiții internaționale.
Respect foarte mult clubul Zamalek, dar nu pot să vorbesc despre ofertă până nu e ceva oficial. Există o clauză de reziliere în valoare de 150.000 de euro în contractul meu actual….Interesul nu este nou, au mai fost tatonări în urmă cu ceva vreme. N-are sens să vorbim prea multe, cert e că vorbim de unul dintre cluburile mari din Africa”, a spus Șumudică pentru gsp.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button