Sport

Oare Ryde de noi?!

 

Dezamăgită de vestea neconvocării la Mondialul din Japonia, Sorina Târcă a vrut să se lase de handbal, după cum a anunțat Ion Crăciun, antrenorul Coronei, care a reușit, demn de apreciat, s-o resusciteze psihic pe tânăra și talentata jucătoare, astfel că și la Bistrița, sâmbătă, în preliminariile Cupei EHF, a făcut un meci bun.

Alexandru Dedu, președintele FRH, s-a spălat pe mâini (în mediul online, căci nu a avut curajul să organizeze, vertical, o conferință de presă), susținând că lotul „tricolor” pentru Kumamoto l-a făcut doar selecționerul suedez Tomas Ryde și că el n-a avut, bineînțeles, nici o implicare (conflictul existent cu Mariana Târcă e o invenție a presei…). Și secundul Costică Buceschi a declarat ferm pe această temă: „În ceea ce privește echipa națională, a fost opțiunea antrenorul principal”.

Așadar, Tomas Ryde, cel ce a plecat (se vehiculează că a fost dat afară pentru incompetență) de la CSM București de vreo două luni, este personajul care a nesocotit toate părerile specialiștilor de la noi, membri ai Comisiei Tehnice, ejectându-le, aiuritor, din lotul de 18 pe Sorina Târcă și Laura Moisă (Chiper), două dintre cele mai valoroase sportive ce activează în Liga Națională.

Dacă nimeni îndrituit nu vrea să-l tragă de mânecă pe suedez și să-i transmită, diplomat, dar răspicat, că greșește, sugerându-i ca în ceasul al 12-lea (dacă s-o mai putea) să corecteze erorile de selecție, atunci în caz de eșec – o repet – toată crema federală ar trebui să-și depună demisia, evident cu Ryde cap de listă. Oare Florentin Pera, Adi Vasile, Ion Crăciun, Ovidiu Mihăilă, chiar Gheorghe Tadici (așa vulcanic, coleric și contestat cum e), ș.a., cu ce sunt mai prejos decât actualul selecționer, care pare, ancorat în trecut, depășit de situație?

Oricum, chiar dacă România nu ar participa în competițiile de handbal de la Olimpiada de anul viitor, Alexandru Dedu va fi prezent la Tokyo, în calitatea sa de vicepreședinte al COSR.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. ȘOC. Sorina Târcă s-a gândit să renunțe la handbal. Ion Crăciun, reacție după nedreptatea făcută de selecționerul Tomas Ryde

VESTE NEPLĂCUTĂ pentru Sorina Târcă (Corona Brașov)!!! S-a anunțat lotul pentru Mondiale…

ULUITOR. De ce Sorina Târcă ar fi rămas în afara lotului pentru Mondialele din Japonia?!…

UPDATE. BRAȘOV. Mariana Târcă, RĂSPUNS DUR, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „E ceva la mijloc. S-ar putea ca în momentul în care va fi convocată la echipa națională, să nu mai fie ea disponibilă”

BRAȘOV. Încă o REACȚIE DURĂ în scandalul apărut după selecția pentru Mondialul de handbal feminin: „Antrenorii ăștia sunt împotriva echipei României. Cum să nu le iei pe Chiper și Târcă? Înseamnă că ești incompetent”

RYD(E) și curcile de selecția pentru Mondialul de handbal feminin. Laura Chiper Moisă și Sorina Târcă, umilite de suedezul de pe banca României

CAZUL „SORINA TÂRCĂ”. Președintele FRH, CE ANUNȚ pe Facebook!!!

DE CE?! Sorina Târcă are tot dreptul să știe…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare