Sport

Oana Manea și-a anunțat retragerea din echipa națională de handbal feminin

 

Naționala de handbal feminin a României a revenit în țară după participarea la Campionatul European din Suedia, unde echipa antrenată de Ambros Martin și Costică Buceschi a încheiat pe poziția a 5-a.

Turneul din Suedia a fost ultimul pentru Oana Manea, pivotul anunțându-și retragerea din echipa națională.

„Cu ocazia asta vreau să spun că le urez baftă colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la Națională. Vreau să-mi iau pauză, vreau să fiu mai mult cu familia, vreau mai multă liniște și le urez baftă fetelor. Absolut nimic nu m-a deranjat la Națională. Chiar i-am spus lui Ambros că sunt foarte bucuroasă și fericită că am lucrat cu el. E un selecționer extraordinar, are o răbdare de fier pentru că lotul este foarte întinerit și are răbdare cu fiecare jucătoare în parte. Doar din motive personale, de familie, mă retrag. Voi continua cu CSM București. Îmi doresc să continuu la echipa de club atâta timp cât mă va ține sănătatea”, a declarat Oana Manea. 

FOTO: swe2016.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button