Sport

Oana Apetrei, iar la BRAȘOV! NU la Corona…

  • apetrei.png
 

În vârstă de 36 de ani, Oana Apetrei (Pop) a revenit la Brașov, dar ca antrenoare. Ea va face parte din staff-ul tehnic al secției de handbal de la ACS Transilvania, sub comanda directorului tehnic Lena Brebeanu.

„E o provocare pentru mine să trec din teren pe bancă, dar o fac cu bucurie și cu speranța de a-i îndruma pe copii să practice sportul de performanță și să pot împărtăși cu ei toată experienta mea de sportiv”, a declarat Oana Apetrei născută la Făgăraș.

Ca jucătoare, ea a debutat în prima ligă la Universitatea Remin Deva, unde a evoluat în perioada 2003-2005, disputând o finală de Challenge Cup și având o medalie de argint în campionatul intern.

A trecut apoi la SC Mureșul Tg. Mureș (2005-2007), cu care a promovat în Liga Națională, iar în continuare, timp de cinci sezoane, pivotul a îmbrăcat tricoul lui HCM Roman, perioadă în care a avut parte și de prima convocare în naționala României.

În 2012 a ajuns la Corona Brașov, cu care s-a clasat de două ori pe podiumul campionatului, având o medalie de argint și una de bronz, dar a și jucat în Cupa Cupelor și în Cupa EHF.

În stagiunea 2015-2016 s-a clasat cu Dunărea Brăila pe locul patru, iar între 2016 și 2019 a evoluat pentru Măgura Cisnădie, reușind să își treacă din nou în palmares o medalie de bronz.

Ultimul său sezon pe parchet a fost 2019-2020, în tricoul Gloriei Buzău, alături de care a încheiat Liga Națională pe poziția a patra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare