Sport

„O «remontada» gigantică”. Victoria Simonei Halep, în presa internațională

 

Presa internațională a lăudat performanța reușită astăzi de Simona Halep, care a învins-o pe Elina Svitolina în sferturi la Roland Garros după ce a fost condusă cu 6-3, 5-1.

„O «remontada» gigantică reușită de Simona Halep. A câștigat în 2 ore si 6 minute în fata jucătoarei care a învins-o în finala de la Roma”, a scris Mundo Deportivo.

„Condusă cu 5-0 în primul set și cu 5-1 în setul doi, Simona a revenit și a salvat o minge de meci. S-a calificat după aceea în semifinale la Roland Garros”, a notat Washington Post.

„Halep întoarce soarta meciului cu Svitolina după un scenariu incredibil. Simona nu a reușit să își găsească loviturile în primele două seturi și a comis multe greșeli. A revenit și în setul decisiv a câștigat chiar la 0”, a fost comentariul din L’Equipe, în timp ce Eurosport a scris: „Simona Halep a reușit o revenire memorabilă, ajunând în semifinalele Openului Franței. Simona a salvat o minge de meci și se va bate pentru un loc în finala cu Karolina Pliskova”.

„Românca a câștigat cinci game-uri la rând și a salvat o minge de meci pentru a împinge partida în decisiv unde s-a impus cu ușurință”, a notat și BBC Sport.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare