Sport

O mare campioană și-a anunțat RETRAGEREA!!!

 

De patru ori campioană olimpică la biatlon, multiplă campioană mondială și cu nenumărate victorii în circuitul Cupei Mondiale, Darya Domracheva (31 de ani) și-a anunțat retragerea din activitatea competițională într-o conferință de presă susținută la Minsk – Belarus.

„N-a fost ușor să iau o asemenea decizie, m-am gândit mult timp. Am încercat să găsesc un compromis între viața sportivă și cea de familie, dar, din păcate, n-am găsit o soluție optimă, mai ales că am o fetiță de aproape 2 ani, Xenia. Oricum, nu voi uita niciodată timpul petrecut în sportul de înaltă performanță”, a declarat Darya Domracheva, vizibil emoționată.

Ea este singura femeie care a primit titlul de „Erou al Bielorusiei”, după ce a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Sochi, în 2014. A patra medalie olimpică de aur a obținut-o la Pyeongchang, în acest an, cu ștafeta feminină a țării sale.

Intereseant este că, deși născută la Minsk, Darya Domracheva și-a petrecut primii 15 ani din viață la Nyagan, în Rusia, unde mama sa a fost arhitectul șef al orașului.

Se știe, Domracheva este căsătorită cu legendarul biatlonist norvegian Ole Einar Björndalen, și el anunțându-și retragerea la finele sezonului competițional 2017-2018. Cei doi le-au împărțit prăjituri jurnaliștilor prezenți la conferința de presă de ieri. 
 
Foto: biathlonworld.com
 
 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare