Sport

O BRAŞOVEANCĂ, şefă de galerie la Rouen, împreună cu primarul Clujului!!!

 

Galeria ţării noastre a fost formidabilă în semifinala de FedCup Franţa – România de la Rouen, Emil Boc, primarul Clujului, la tobă, dând tonul încurajărilor. Alături de edil, pe întreaga durată a meciurilor, a fost Oana, soţia sa, braşoveancă la origini, cadru didactic apreciat la Universitatea „Babeş-Bolyai”, absolventă a Liceului „Unirea” de la poalele Tâmpei.

Pe contul său de Facebook, duminică, în miez de noapte, Emil Boc a postat un text emoţionant adresat „tricolorelor”, dar şi tuturor românilor care le-au ţinut pumnii strânşi reprezentantelor noastre în această încleştare de maximă tensiune:

„Mulţumim, Simona Halep!
Mulţumiri echipei de tenis feminin a României!
Am ajuns în primele patru echipe din lume la tenis feminin!

România a pierdut în mod dramatic partida de tenis cu Franţa de la Rouen, dar a realizat performaţa istorică de a ajunge în semifinala cometiţiei FED CUP!

La Rouen am avut şansa de vedea o echipă a României care a dat totul pentru victorie şi a fost atât de aproape de finală!

Nu pot încheia aceste gânduri scrise «la cald» fără să apreciez publicul român din tribunele de la Rouen! Românii au fost absolut senzaţionali! M-am bucurat mult să văd atât de mulţi români susţinând echipa ROMÂNIEI! Români din toate colţurile ţării şi din foarte multe ţări ale Uniunii Europene! La fel ca echipa României, publicul român a lăsat o impresie excelentă în Franţa, prin pasiunea şi fair-play-ul cu care a susţinut echipa României, dar a aplaudat şi echipa Franţei pentru victorie!
Mulţumim fetelor din Naţionala României pentru că ne-au dat şansa să ne mândrim cu faptul că suntem români!
Mulţumim Simona, Irina, Monica, Mihaela!
Multumim şi felicitări Federaţiei Române de Tenis pentru reuşita de excepţie din istoria sportului românesc!
La anul transformăm visul de la Rouen în realitate şi ajungem în finală! Şi de acolo, totul este posibil!
Hai România!!!”.

CITEŞTE ŞI: FED CUP. Final trist pentru „tricolore”

FED CUP. Greu doar cu Simona Halep. Irina Begu a pierdut cu Pauline Parmentier și finalista se decide în meciul de dublu

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button